Hotel Putnik Inn Belgrade

Hotel Putnik Inn raspolaže sa dve prostrane, funkcionalne i savremeno opremljene sale pogodne za sve vrste događaja. Obe sale su osvetljene dnevnom svetlošću, što je čest preduslov za mnoge događaje. U Hotelu Putnik uspešno se organizuju brojni poslovni i privatni događaji: konferencije, seminari, sastanci, venčanja, rođendani…

Raznovrsna i svačijim ukusima prilagođena hrana je, pored ljubaznosti i profesionalizma osoblja, zaštitini znak ovog hotela. Time je zainteresovanima omogućeno da po pristupačnim cenama upotpune svoj događaj privlačnom i, pre svega, ukusnom hranom.

Beogradski Putnik Inn Belgrade je modernog dizajna, uređen po svetskim standardima. Nalazi se u stecištu poslovnih centara, na svega 15 kilometara od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, 6 kilometara od centra grada, 5 kilometara od autobuske i železničke stanice i oko 7 kilometara od Beogradskog sajma.

U neposrednoj blizini hotela se nalazi zemunsko milenijumsko zdanje, tvrđava Gardoš, opera-teatar Madlenianum i Dunavski kej. Beogradska tvrđava, Kalemegdanski park, Narodni muzej i pozorište i pešačka zona Knez Mihajlova ulica su samo neke od znamenitosti Beograda u okolini hotela koje treba videti. Pored toga. naš hotel je idealno mesto za prenoćište za sve one koji bi da osete čari noćnog života  na beogradskim splavovima, jer udaljen samo nekoliko minuta  od njih.

Informacije o mestu održavanja
Radno vreme
  • Radnim danima
    00-24
  • Subota
    00-24
  • Nedelja
    00-24
Mapa

Enter your Google Map API from the Theme Settings panel.