smarttravelpco4-kako-radimo1

PCO – profesionalni organizatori kongresa
Profesionalni organizatori kongresa pružaju visoko stručnu pomoć u organizovanju svih vrsta skupova i sastanaka, kao i velikih i složenih naučnih kongresa koji uključuju rad sa apstraktima, društvene programe i finansijsku kontrolu.

Smart Travel PCO nudi široku paletu usluga – sastanci, incentive putovanja i događaji, kongresi i skupovi.
Sa preko 30 godina iskustva, mi imamo veliko znanje i profesionalne odnose sa mnogim domaćim pružaocima usluga u oblasti turizma. To nas čini savršenim i pouzdanim partnerom u pružanju usluga koje će obezbediti najbolje rezultate za vaš kongres ili konferenciju.

Zašto Smart Travel PCO?
Zato što Smart Travel PCO dobro poznaje svoje okruženje i zna sve o mogućnostima da se održi uspešan skup u Srbiji. Mi smo kreativni tim, uvek u potrazi za novim i alternativnim rešenjima za našeg klijenta.
Zato što imamo temeljan pristup u našem poslovnom okruženju i oblasti turizma. Mi uvek biramo ona mesta koja će odgovarati vašim potrebama.
Zato što znamo da uskladimo naše programe sa vašim budžetom.Stručni tim će vam biti na raspolaganju od početka do završetka kongresa. Jedna osoba za kontakt će biti u potpunosti posvećena vašem projektu.

scb

Search

Pretraga

Upcoming events

Kongresi u najavi

Copyright 2015 Smart travel PCO. Design by EklipsaNET