smarttravelpco4-incentive-putovanja

Nagradite svoje najuspešnije zaposlene i unapredite njihove performanse organizovanjem incentive putovanja za njih. Nagradite i svoje klijente za njihovu odanost da biste je zadržali i motivišite svoj tim. Rezultati takvog podsticaja su merljivi, efikasni i značajno vam vraćaju investiciju.

Jedna pionirska studija čak dokazuje da incentive programi mogu da povećaju performanse vaših zaposlenih za 25-44 posto, ali samo ako se sprovode na način da se bave i pitanjima koja se odnose na uspešnost i ljudsku motivaciju.

Mi ćemo za vas organizovati sve – izbor destinacije i savetovanje, smeštaj, uzbudljive programe na egzotičnim destinacijama, registraciju, promociju, osmišljavanje i upravljanje programima, menadžment VIP i učesnika, logistiku, planiranje i organizaciju prijema, grupne aktivnosti , organizaciju zabave, kao i analizu povratnih informacija.

Mi znamo tačno kako misle učesnici u svakoj vrsti posla, jer imamo iskustvo sa kompanijama iz raznih oblasti, osiguranje, banke, farmaceutske kuće, telekomunikacije i sl. Ovo znanje nam pomaže da organizujemo incentive putovanja po meri i sa dozom klase. Naši klijenti koji dolaze iz različitih zemalja priznaju da nisu očekivali tako visok nivo usluga u našoj zemlji. Naši saradnici i pružaoci usluga su pažljivo birani i zajedno smo pobednički tim. Kompliment kao “Vidimo da uživate u svom poslu” je najveća nagrada koju naš zaposleni može da dobije od naših klijenata koji nam se uvek vraćaju, jer smo ih navikli da budemo 24 sata za njih, rešavajući sve njihove zahteve.

Search

Pretraga

Upcoming events

Kongresi u najavi

Copyright 2015 Smart travel PCO. Design by EklipsaNET