O nama

PCO – profesionalni organizator kongresa
Smart Travel PCO nudi široku paletu usluga – sastanci, incentive putovanja i događaji, kongresi i skupovi. Sa preko 30 godina iskustva, mi imamo veliko znanje i profesionalne odnose sa mnogim domaćim pružaocima usluga u oblasti turizma. To nas čini savršenim i pouzdanim partnerom u pružanju usluga koje će obezbediti najbolje rezultate za vaš kongres ili konferenciju.
Kongresne usluge

Smart Travel PCO se bavi svim poslovima koji treba da garantuju uspešnu konferenciju ili kongres. Mi imamo solidno iskustvo u svim segmentima, od upravljanja projektom i administracije do marketinga i tehničkih rešenja. Naš cilj je da budemo predan i uspešan partner našim klijentima.

Međunarodni kongresi

Smart Travel PCO pruža rešenja po meri za međunarodne naučne kongrese. Mi možemo da budemo vaš lokalni partner, i da vam pomognemo u svim segmentima organizacije – od predloga i rezervacije hotela do društvenih programa, večera i izleta. Takođe organizujemo transfere, lokalni prevoz i službu hostesa.

Korporativna putovanja

Mi za vas obezbeđujemo avio prevoz, smeštaj, transfere, iznajmljivanje vozila, ishranu za vaše osoblje ili klijente, sale za sastanke, osiguranje, poklone i znanje o destinacijama. Bririnućemo o mestu vašeg sastanka, tehničkoj opremi, rasporedu i komunikaciji sa drugim učesnicima.

Incentive putovanja

Nagradite svoje najuspešnije zaposlene i unapredite njihove performanse organizovanjem incentive putovanja za njih. Nagradite i svoje klijente za njihovu odanost da biste je zadržali i motivišite svoj tim. Rezultati takvog podsticaja su merljivi, efikasni i značajno vam vraćaju investiciju.

Zašto Smart Travel PCO
  • Zato što Smart Travel PCO dobro poznaje svoje okruženje i zna sve o mogućnostima da se održi uspešan skup u Srbiji. Mi smo kreativni tim, uvek u potrazi za novim i alternativnim rešenjima za našeg klijenta.
  • Zato što imamo temeljan pristup u našem poslovnom okruženju i oblasti turizma. Mi uvek biramo ona mesta koja će odgovarati vašim potrebama.
  • Zato što znamo da uskladimo naše programe sa vašim budžetom. Stručni tim će vam biti na raspolaganju od početka do završetka kongresa. Jedna osoba za kontakt će biti u potpunosti posvećena vašem projektu.