Nacionalni Kongres Urološke sekcije SLD

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će Urološka sekcija Srpskog lekarskog društva i Balkanska asocijacija urologa, uz podršku Evropske urološke asocijacije, organizovati zajednički kongres, koji će biti održan od 12. do 14. maja 2022. godine u hotelu „Zepter“ u Vrnjačkoj Banji. Kongres će ponuditi brojnim učesnicima iz zemlje i inostranstva razmenu znanja i susret sa najnovijim naučnim dostignućima.

Naša aktivnost usmerena je ka poboljšanju organizacionog, edukativnog i naučnog profila kongresa, kroz niz novih i kreativnih ideja, u cilju razmene i egalizacije znanja i veština, kako među urolozima, tako i među regionalnim urološkim i nacionalnim organizacijama. Posebna pažnja biće posvećena edukaciji mladih urologa i medicinskih sestara i tehničara, kao i perspektivama popularizacije urologije među studentima medicine. Programskim sadržajem predviđeni su Kurs evropske škole urologije, Lasers in urology, kao i apstrakt sesije i medijska promocija skupa.

Pored naučnog programa, učesnici će biti u prilici da uz bogat socijalni i kulturni program, istinski uživaju u prelepom ambijentu i tradicionalnom i gostoprimstvu Vrnjačke Banje.

Podeli ovaj događaj
Detalji o događaju